10.06.2012

Forfatteren Tone Kjærnli kommer !

Fofatteren Tone Kjærnli som har skrevet boken 'Gutten med den magiske fiolin' som teatervandringen tar utgansgpunkt i kommer til åpningen av ÅPNE HUS Miljøsirkus. Les mer om Tone i programmet som selges før forestillingen.Vi er veldig glade og stolte over at Tone tar seg tid til dette.  Vi gleder oss !


Jack Markussen er med i år som i fjor !

Jack Markussen fra Dukkenikkerne var med i fjor under ÅPNE HUS Miljøsirkus 2011, og vi var allerede da enige om at han skulle være med også i år ! Jack jobber med alt knyttet til figurteater; utvikle historien, lage dukker i alle former og fasonger, instruere og spille med dem. I år skal han bl.a jobbe med masker, utvikle en stor dukke og lage en hemmelig boks....! Dette er noe barn i alle aldre vil like !

'Verksted Korsang' med øvinger lørdag !


Felles korsøving i 'Verksted Korsang' med Marit Karlsen som dirigent og instruktør. Svein-Hugo Sørensen har komponert musikke spesielt til forestillingen. Sangere fra flere kor i Alta bl.a elever fra Alta vgs., Allsang Alta, Alta Motettkor og Kammerkoret deltar. De skal bidra inn flere steder i teatervandingen, og må kjenne handlingen for å kunne sette den riktige stemningen. Det er nydelig musikk og kordelen høres veldig bra ut, så det er bare å glede seg ! 'Verksted Korsang' er finansiert av HATS.

Eihab er vår faste kokk !

Assistent Nasser og kokk Eihab på handletur til ÅPNE HUS Miljøsirkus.