01.06.2012

Produsentene

Her er vi ! Laila, Anita og Kristin. Vi er de glade produsenter som har brukt mye av fritiden på å planlegge, kontakte, skrive søknader - og nå snart flytter ned til Vefas for en uke teaterproduksjon ! Noen som vil finansiere oss ? Vi tror vi holder på med næringsutvikling : )

Instruktør for teatervandringen Gutten med Den Magiske Fiolin !

Instruktør for teatervandringer er Haukur J. Gunnarson. Haukur var teatersjef ved Det Samiske Nasjonalteatret Beaivváš fra 1991 til 1996, og igjen fra nyttår 2007. Han var også teatersjef for Hålogaland Teater i Tromsø 1997-2000. Han er opprinnelig fra Island, men har bodd i Norge i over 30 år. Han studerte japansk teater og japansk språk i Tokyo i tre år, med påfølgende teaterstudier ved universitetet i Hull, England. Som teaterinstruktør har han satt opp over 60 forestillinger i hele Norden. I 2003 ble han tildelt UNESCOs Uhcimura pris for hans arbeid med å fremme japansk teater i de nordiske land. Det Samiske Nasjonalteatret Beaivváš er nylig blitt nominert til årets Hedda-pris for fremragende prestasjoner innen scenekunst. Vi er veldig glade for å ha Haukur med på laget til årets ÅPNE HUS Miljøsirkus, og gleder oss til videre samarbeid fram mot forestillingen !

Arabisk dans i forestillingen !

Ingunn Lyngstad og hennes dansere fra Alta Magedans vil danse arabisk dans i teatervandringen 'Gutten med Den Magiske Fiolin'. Ingunn vil være ansvarlig for koreografien i en av hovedscenene i forestillingen. Ingunns bidrag er finansiert av Studieforbundet kultur & tradisjon.